1. Ce este un preset pentru Lightroom?

Un „preset” este pur si simplu un set de ajustari multiple de editare care au fost salvate pentru reutilizarea si duplicarea usoara in fotografiile viitoare. Cu doar un click, in loc sa trebuiasca sa repetam toti pasii necesari, putem crea o fotografie pe care o iubim in cateva secunde.

Presetarile pot fi utilizate pentru a ajuta fluxul de lucru de editare sa devina mai rapid, dar si pentru a oferi o viziune mai consecventa imaginilor finale. Putem spune ca un preset este ca un filtru.

La fel ca aplicatiile populare de editare a fotografiilor, cum ar fi Instagram, VSCO si Snapseed, presetarile Lightroom sunt filtre personalizate concepute pentru utilizarea editarii fotografiilor in aplicatia desktop si mobilă Adobe Lightroom.

2. Este LIGHTROOM O Aplicatie Gratuita?

Versiunea pentru mobil este gratuita de descarcat si de utilizat, dar cea pentru desktop necesita un abonament lunar/anual.

3. Cum voi primi pachetele de Presets Room 551?

O sa primiti un fisier zip in care o sa gasiti presetarile atat pentru versiunea mobila, cat si pentru cea desktop, plus un ghid pentru a ajuta la instalarea acestora.

4. Mai trebuie sa editez fotografia dupa aplicarea presetarilor?

In unele cazuri, presetarile noastre sunt editari cu un singur click, iar in altele, pot fi necesare unele modificari suplimentare. Similar cu filtrele de pe Instagram, nu toate presetarile vor functiona pentru fiecare fotografie si pot fi necesare unele ajustari pentru a obtine aspectul final dorit. Toate pachetele sunt concepute pentru a fi un punct de plecare excelent pentru a transforma fotografiile de la ok la WOW!

5. Pot returna pachetele de presets?

Din pacate, nu putem emite retururi sau rambursari pentru ca pachetele de presets sunt niste produse digitale. Toate vanzarile sunt finale.

6. Unde se tin intalnirile Clubului 551?

Intalnirile Clubului 551 se tin atat online, cat si offline. Cele online au loc pe Zoom si de cateva ori pe an o sa incercam sa tinem intalnirile si offline in diferite orase din Romania. Pentru intalnirile offline o sa primiti mai multe detalii cu cateva saptamani inainte pentru confirmarea locurilor. Intalnirile offline vor fi extra, in fiecare luna o sa avem o intalnire online pentru ca toata lumea sa poata participa.

7. Ce se intampla daca nu pot participa la un webinar?

Fara griji, nu se intampla nimic! Contacteaza-ne si o sa iti trimitem inregistrarea intalnirii ratate pentru a te pune la curent cu ce s-a discutat!

8. Cum pot sa anulez abonamentul?

Conacteaza-ne pe adresa de e-mail comenzi@room551.com si in maxim 48h rezolvam!

9. Cat tine un webinar?

Minim 2 ore! Uneori o sa tina mai mult, in functie de subiectul abordat si de interactiunea din cadrul webinarului. <3

10. Ce inseamna "Exclusive Monthly Items"?

Sunt produse digitale pe care o sa le primiti lunar. O revista bazata pe discutiile pe care le-am avut la acel webinar, un planner personalizat, un to-do list cute si multe alte surprize! Revistele pot fi colectionate, iar template-urile pot fi printate si folosite!

Nu ezitati sa ne contactati daca aveti alte intrebari sau aveti nevoie de informatii suplimentare