Avem planuri, idei si sute de to-do lists, dar parca niciodata nu le punem in practica. Room 551 este locul in care ne motivam reciproc sa ajungem cea mai buna versiune a noastra, este “lounge-ul” in care ne retragem o data pe luna si in care ne intalnim pentru a dezbate diferite subiecte pe care le alegem impreuna. Ne gasim motivatia, ne setam noi obiective si ne suntem alaturi in aceasta calatorie.

Intalnirea lunara va avea loc online (webinar) si uneori o sa ne intalnim si offline. Din cand in cand, o sa avem si invitati speciali!

La momentul inscrierii o sa primiti acces catre un grup secret. Acolo o sa discutam pe parcursul lunii, o sa pastram legatura si o alegem impreuna provocarile viitoare.

In plus, in fiecare luna o sa avem si un mini book club. Ce inseamna asta?! Lunar voi dezvalui “Cartea Lunii”, o carte din domenii diferite, pe care o citim si ulterior o dezbatem in cadrul intalnirii.

Plus multe alte surprize! Sper sa ne vedem la urmatoarea intalnire!

INSCRIERILE SUNT INCHISE!

A goal without a plan is just a wish

What is Club 551?

Cum ar fi sa avem un lounge online, un loc in care sa ne intalnim, sa ne deconectam putin de la viata de zi cu zi, sa ne motivam si sa invatam unii de la altii?! De la asta a pornit Club 551. De la ideea de a aduce mai multi oameni la un loc, oameni faini care isi doresc sa evolueze si carora nu le place ideea de stagnare. Mereu avem ceva nou de invatat, ceva nou de descoperit- nu conteaza varsta, ci conteaza sa ne dorim asta.

In cadrul clubului vom dezbate subiecte foarte versatile pe care o sa le alegem impreuna.

Organizare, Obiective, Eticheta si Bunele Maniere Moderne, Culori, Nutritie, Cultura Japoneza, Mix & Match, Calatorii, Social Media, Beauty, Planning, Stil, si lista continua. In functie de tema aleasa, uneori o sa avem si invitati speciali care sunt specialisti avizati in diferite domenii.

Club 551 este un spatiu care sa ne inspire, care sa ne ofere o gura de aer proaspat si care nu se limiteaza doar la intalnirile lunare. Toti cei care se vor inscrie la club vor primi acces la un grup in care vom discuta zilnic. Acolo vom face poll-uri pentru a alege temele viitoare si vom seta noi provocari menite sa ne ajute sa crestem si sa ne atingem obiectivele!

Pe langa asta, la fiecare 2-3 luni o sa primiti revista “ROOM551”, o revista care va pune la dispozitie materiale bazate pe discutiile pe care le-am avut in cadrul webinarului si mult INSPO. 

5 Reasons To Join

1. DISCUSSIONS BASED ON THEMES

O cana de ceai, un pahar de limonada si doua ore in care stam la povesti. Pornim de la o tema propusa, invatam lucruri noi sau auzim o noua perspectiva a lucrurilor pe care le stiam deja, povestim experiente din care avem ceva de invatat si ne provocam sa fim cea mai buna varianta a noastra! Vom avea si webinarii in care vom purta discutii libere pornind de la o intrebare sau o intamplare peste care ne-am lovit recent. O atmosfera relaxanta si oameni faini.

2. ONLINE AND OFFLINE MEETINGS

Intalnirile vor avea loc lunar, online sau offline. Ce inseamna asta?! In principiu toate intalnirile vor fi online, dar de cateva ori pe an vom organiza si intalniri offline in diferite orase din Romania (Bucuresti, Cluj, Brasov, Iasi, etc). O sa va anunt exact cu cel putin 3-4 saptamani inainte. Intalnirile offline vor fi extra. 🙂

3. Book reading challenge

Nu-i secret ca-mi place sa citesc, dar cea mai mare placere e sa ai cu cine sa dezbati ceea ce ai citit. Ce ti-a placut? Ce nu ti-a placut? Ce te-a enervat? Ce ai fi schimbat? Din aceasta dorinta avem si un mini book club incorporat in Club 551. Lunar o sa avem “Cartea Lunii”, o carte din diferite domenii, aleasa astfel incat sa ne faca sa iesim putin din aria noastra de confort si poate sa citim si ceva ce nu am fi citit de obicei. Acceptati provocarea?

4. STRONG COMMUNITY

Viziunea Club 551 este de a crea o comunitate formata din oameni ambitiosi, dornici sa evolueze si sa cunoasca, sa-si atinga obiectivele si sa creasca atat pe plan spiritual cat si pe plan profesional. Noi suntem singurii care ne stam in cale si o comunitate puternica ne poate motiva si provoca!

5. EXCLUSIVE MONTHLY ITEMS

In fiecare luna o sa primiti diferite materiale digitale din partea noastra. O revista bazata pe discutiile pe care le-am avut la acel webinar, un planner personalizat, un to-do list cute si multe alte surprize! Revistele pot fi colectionate, iar template-urile pot fi printate si folosite!
Pe langa asta, o sa avem si diferite produse palpabile care vor fi trimse catre voi. Poate o felicitare de Craciun, produse de beauty sau un suvenir din Japonia!