Meet Eea

M-am gandit, m-am razgandit, am scris, am sters si iata-ma aici! Mereu mi-a fost greu sa vorbesc despre mine si cred ca cel mai bine va spun totul sub forma de poveste. Parca e mai usor asa.

Si incepem cu inceputul sau cu a fost odata ca niciodata… o fata pasionata de fashion, fotografie si culori care nu stia exact ce vrea sa faca cu viata ei si in ce directie vrea sa o ia. O visatoare care se vedea pe scena Teatrului National, dar si intr-un atelier micut plin de culoare. Timida si speriata, a ales sa isi suprime visurile si sa isi vada de viata cotidiana. Facultate, job, birou… pana in ziua in care l-a cunoscut pe el. El a ajuns sa vada in spatele peretelui pe care il ridicase in jurul ei si in anul 2014 a incurajat-o sa isi faca un blog de stil. Asa a inceput totul…

Research, mii de fotografii, zeci de articole scrise si parca totul prindea contur.

Sase luni mai tarziu, a ramas insarcinata si blogul a devenit inactiv. Prioritatile i s-au schimbat si, involuntar, si-a pus visurile pe pauza. Dar traia cel mai frumos vis alaturi de fetita si sotul ei.

La inceputul anului 2016, in timp ce rasfoia o revista, a dat peste faptul ca cei de la Publicatia Nylon Japonia sunt in cautare de bloggeri oficiali. Parca Universul incerca sa ii spuna ceva. Nu a stat prea mult pe ganduri si a aplicat, cu toate ca nu credea ca o sa fie acceptata.

Everyone has a story to tell

Raspunsul a venit rapid si a fost unul afirmativ. Era oficial! Facea partea din echipa revistei Nylon. Au urmat evenimente la care nu credea ca o sa participe vreodata, colaborari, alte zeci de articole scrise si doi ani in care a invatat foarte multe despre marketing, fotografie si copyright.

La sfarsitul anului 2017 a simtit ca locul ei nu mai era acolo si ca nu mai putea evolua in acel mediu. Atunci a decis ca trebuie sa isi asculte instincul si sa plece. A urmat o perioada in care s-a focusat foarte mult pe fotografie, dar a descoperit si productia video si a fost fascinata de ea.

In 2018 si-a facut curaj si a “aruncat” un vlog pe YouTube, vlog care a facut doar 200 de vizualizari. Dar nu era despre vizualizari. Devenea obsedata de video si ii placea ideea de Jurnal Online. Simtea ca poate transmite mai multe prin video. Daca o fotografie face cat 1000 de cuvinte, un video poate spune totul.

La jumatatea anului 2019 a decis sa se axeze mai mult pe YouTube si vlogurile au inceput sa fie constante. A simtit ca asta trebuie sa faca.

De ce Youtube?! Pentru ca mereu a considerat ca tot ceea ce ne inconjoara frumos este o arta, fara de care viata noastra ar fi plictisitoare, trista si obisnuita. E miscata de orice e frumos si gaseste acest frumos in orice. Fie un om, o floare, un cal, fie o minunata priveliste a naturii sau o cladire din secolul XVIII. Ii place sa guste frumosul in intreg si tot atat de bine in amanunte. Asta incearca sa transmita si prin vlogurile ei. Linii, culori, contururi, suntete, detalii.

Va urma…